Pentuja?

 

 

Taikapeikon kissalaan ei ole pentuja odotettavissa eikä suunnitteilla juuri tällä hetkellä.

 

 

 

Kasvattajasta

Olen saanut kasvattajanimen 2007, ja ensimmäistä pentuetta suunnittelin neljä vuotta, sen jälkeen pentueita on syntynyt parin vuoden välein. Kiirehtimisestä minua ei ainakaan voi syyttää.

Olen käynyt kissankasvattajan perus- ja jatkokurssin, ja koulutukseltani olen eläintenhoitaja (2010) ja agrologi (AMK, 2019).

 

Pyrin jättämään jokaisesta pentueesta yhden tai kaksi kasvatukseen, eli jokaista pentuetta suunnitellessani pyrin miettimään mitä seuraavalta sukupolvelta haluan. Tavoitteena on näyttelytasoinen kissa joka kestää pienet muutokset elämässään ja on kohtuullisen avoin uusien asioiden suhteen.


Itselleni läheisimpiä värejä ovat punainen ja musta savulla/hopealla ja ilman, kuviolla tai ilman. Pidän kaikista eurooppalaiskissan kuvioista, erityisesti tiikerikuvio on sydäntäni lähellä, mutta niiden "tekeminen" on osoittautunut varsin vaikeaksi. Ehkäpä jonain päivänä onnistun!

Geneettinen monimuotoisuus on minulle tärkeää, joten tiukkaa sukusiitosta pentueen sukutaulussa ei saa olla, 0 % vähintään neljässä sukupolvessa, ja pyrin välttämään myös sukukatoa (sukutaulussa mielellään 30 eri yksilöä neljässä sukupolvessa).

Johanna Paananen

johanna (at) peikkolan.fi
040-5881227

Tammela
Finland

Jos en vastaa asialliseen sähköpostiin, ole hyvä ja tsekkaa roskapostilaatikko!

Tai soita :)


Also in English
If I don't answer to your email, please check your trash folder. Or call :)

Helmi ja Arttu, Taikapeikon Cobain