Pentuja?

Clara, kuva sijoituskodin

 

 

Pentuja suunnitteilla!

 

Emona Clara, sinihopeatiikeri eurooppalainen ja isänä Leo, cremesavu eurooppalainen.

Odotettavissa sinitiikereitä ja sinihopeatiikereitä poikia sekä sinikilpikonnatiikereitä ja sinikilpikonnahopeatiikereitä tyttöjä. Myös yksiväriset mahdollisia (sininen, sinisavu, sinikilpikonna ja sinikilpikonnasavu).

Omistajan kuvia Leosta.

 

 

Kerron mielelläni lisää molempien luonteesta, soittele tai laita viestiä!

Astutus suunnitteilla talvelle 2019-2020.

Pentueen sukutaulu Pawpedsissä.

Tämä onkin ensimmäinen pentue minun kasvattajanimelleni, jossa kaikki neljän sukupolven esivanhempaa ovat rekisteröityjä. Pennut saavat tällöin LO-rekisterinumeron. Neljän sukupolven sukusiitosprosentti 0,0, viidennessä tulee 1,56 %.

Pennut tulevat syntymään minun luonani Tammelassa, noin 100 km Helsingistä, Turusta ja Tampereelta. Pennut tottuvat koirien ääniin, mutta koska Clara ei ole tottunut koiriin, pennutkaan eivät todennäköisesti tapaa koiria ihan nenätysten ennen luovutusta. Pennut rokotetaan vähintään kaksi kertaa (täysi rokotussuoja) ennen luovutusta, jolloin luovutusiäksi tulee 16 vk. Ne totutetaan käsittelyyn, madotetaan useaan kertaan, terveystarkastetaan, sirutetaan ja tietenkin rekisteröidään ennen luovutusta.

Näyttelytasoisen pennun hinta on 750 e, ja jos tyttöjä syntyy, yksi tai kaksi etsii sijoituskotia. Näyttelytasoinen ei tarkoita satavarmoja voittoja näyttelystä, vaan sitä ettei kissalla ole ilmeisiä näyttelyt estäviä vikoja luovutusikäisenä.

 

 

 

Kasvattajasta

Olen saanut kasvattajanimen 2007, ja ensimmäistä pentuetta suunnittelin neljä vuotta, sen jälkeen pentueita on syntynyt muutaman vuoden välein. Kiirehtimisestä minua ei ainakaan voi syyttää.

Olen käynyt kissankasvattajan perus- ja jatkokurssin, ja koulutukseltani olen eläintenhoitaja (2010) ja agrologi (AMK, 2019).

 

Pyrin jättämään jokaisesta pentueesta yhden tai kaksi kasvatukseen, eli jokaista pentuetta suunnitellessani pyrin miettimään mitä seuraavalta sukupolvelta haluan. Tavoitteena on näyttelytasoinen kissa joka kestää pienet muutokset elämässään ja on kohtuullisen avoin uusien asioiden suhteen.Johanna Paananen

johanna.paananen (at) ymail.com
040-5881227

Tammela
Finland

Jos en vastaa asialliseen sähköpostiin, ole hyvä ja tsekkaa roskapostilaatikko!

Tai soita :)


Also in English
If I don't answer to your email, please check your trash folder. Or call :)